divendres, 25 de gener del 2013

Actualitat rierenca: Expectació per veure el gigoló en una discoteca!

Ja heu vist avui la tertúlia de la riera? Si no l'heu vist, ja la podeu mirar a la web de divendres, aquí teniu els enllaços: Part 1 - Part 2. Us la recomanem, ja que hi han moltes escenes avançades i el convidat és en Lolo Herrero, l'Enric Batea a la sèrie.
Una de les coses que han comentat ha estat relacionada amb el gigoló de la sèrie, en Gabriel. Es veu que fa unes setmanes hi va haver molta expectació a Mataró ja que van rodar una de les escenes on sortia en Gabriel en una discoteca, i necessitaven gent per fer de figurants, i es veu que hi va haver un allau de fans. Al programa divendres també mostren una petita escena de la discoteca, on es veu en gabriel amb unes noies. A més, també expliquen que en aquella discoteca també hi ha la Marina... Ho podeu veure a partir del minut 34 de la part 1 de la tertúlia!
Com sempre, demà farem l'avançament dels dissabtes, aquesta setmana estarà relacionat amb el tema de la Sònia... té alguna cosa a veure amb el tema d'en Víctor, però no és ben be aixó... Com sempre, si us connecteu demà a les 11:30! No us ho podeu perdre!


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada