diumenge, 20 de gener del 2013

La Maribel i la Marta, els retorns més desitjats

Diumenge passat vam iniciar una enquesta al blog preguntant: Quins personatges t'agradaria que tornéssin a La Riera? Ara ja tenim els resultats, i us hem de dir que han votat més de 50 persones, un récord al blog! Moltes gràcies! Com ja sabeu, es podien seleccionar varies respostes. La Maribel ha estat la clara guanyadora, amb més de 35 vots. Aixó demostra la gran expectació per que torni aquest magnífic personatge! També han aconseguit bastants vots la Marta i en Lluís, amb 12 i 9 vots, respectivament. Les altres posicions les ocupen la Jordina, amb 8 vots, l'Estel Mas, amb 7 vots, i en Casellas, amb 6 vots. La casella d'altres personatges només ha obtingut un vot.
Esperem que aquesta enquesta serveixi d'alguna cosa per els creadors de la Riera, ja que els informarem sobre aquesta enquesta que hem fet.













Què us semblen els resultats? Qui heu votat? Opineu als comentaris!

5 comentaris:

  1. La Maribel es un personatje clau a la serie y a la cuina...Volen que torni y es quedi es el Sergi.

    ResponElimina
  2. Tant de bo, els de la serie tinguesin en compte aquesta opinió pero em sembla que la cosa va per un altre lloc,per desgracia nostre sobretot amb el tema de la Marta, perque Maribel a la llarga podria tornar apareixer

    ResponElimina
  3. Suposo que si fan enquesta..es per algo dic jo,La nostra opinio els importa..si no..no te cap mena de sentit

    ResponElimina
  4. M´agradaria que tornes la Jordina amb el Nil

    ResponElimina