divendres, 22 de febrer del 2013

Actualitat Rierenca: Demà, una exclusiva sobre la Judit...

Ja és divendres rierencs i rierenques, i aixó vol dir que comença el cap de setmana! Com cada divendres, avui hem gaudit de la tertúlia de La Riera a Divendres. Aquí teniu els enllaços: Part 1 i Part 2.
Aquesta setmana hem volgut destacar l'avançament de demà, que serà sobre la Judit. Desprès de saber la veritat sobre el que va fer en Santi, ella haurà d'assimilar-ho... Però no us podeu perdre l'avançament de demà perquè serà molt sorprenent. A les 11:30, al blog.
També us podem avançar que aviat reapareixarà algun personatge que va marxar fa un temps de La Riera... Aneu pensant amb qui serà... Opineu als comentaris!

2 comentaris:

  1. Jo se qui serà:Serà en Lluis,i aneu errats si us penseu que ha perdonat la Mercè.Amb ell també vindràn la Carol,la Sara i en Casellas,i això passarà al dilluns 4 de març.I la reacció de la Judit després del desenguany amb en Santi serà molt dolenta:Es tornarà a enganxar a les drogues!!!!!!!!!!!!!!!!!!I l'Ona i en Claudi seran els primers en descobrir-ho

    ResponElimina
  2. pobre Judit, no s'ho mereix! tantes desgràcies juntes no van bé. Semblava que la cosa anava bé amb el Santi però...l'ha cagat, ben cagat! amb el robatori...

    ResponElimina