diumenge, 17 de febrer del 2013

I els guanyadors dels Premis La Riera són...

I ja tenim els esperats guanyadors dels Premis La Riera! Primer de tot us hem de donar les gràcies per haver participat i haver votat en l'enquesta dels premis! Han votat més de 115 persones en cada categoria, des de que tenim oberts els premis, el dia 3 de febrer. Aquest dissabte a la tarda hem tancat les enquestes i ara ja us podem anunciar els guanyadors:

MILLOR ACTOR (136 vots):














El guanyador en la categoria millor actor ha estat en Claudi (Pere Arquillué), que ha aconseguit 67 vots. Felicitats! Ara bé, no cal oblidar els altres actors nominats en aquesta categoria! Aquí teniu la classificació final (cliqueu a sobre de la classificació per ampliar):
Com podeu veure, la segona posició ha estat per en Sergi, amb 49 vots. En Nil i en Joan han tret 28 i 22 vots respectivament i les últimes dos posicions són per l'Ernest, amb 8 vots, i en David, amb només 4.

MILLOR ACTRIU (138 vots):













Felicitats a l'Anna Sahun, la Lídia, que ha aconseguit la primera posició amb 64 vots! Però si voleu veure les altres posicions, aquí teniu la classifiació:















La segona posició estava molt renyida des del primer dia i fins a l'últim moment, la Tieta Consol, la Maribel i la Mercè estaven bastant empatades, però finalment la segona posició ha estat per la Tieta Consol, amb 31 vots, la tercera posició per la Maribel, amb 29 vots i la quarta per la Mercè, amb 27. Les últimes dues posicions han estat per la Cristina i la Nora, amb 20 i 15 vots, respectivament.

MILLOR LLOC (116 vots):













Can Riera ha estat el clar guanyador d'aquesta categoria. Ha aconseguit 74 vots! Va ser el guanyador des del primer moment, però no hem d'oblidar els altres llocs:















Com podeu veure, la segona posició ha estat per el Casino, amb 27 vots. Les altres posicions han tret menys vots: casa de la Mercè, 12 vots, el Port, 9 vots i finalment les ultimes posicions han estat per casa de l'Ernest, amb 7 vots, i Can Flaquer, amb 5.

I fins aquí els Premis La Riera! Us agraden els resultats? Us sorprèn algun d'ells? Opineu als comentaris!

1 comentari:

  1. Per mi la Maribel tenia que haber guañat al menys quedar amb segona posicio. Entre Claudi i Sergi esta bé perque ells dos son mol bons.I Can Riera perfecta, lo millor.

    ResponElimina