dimarts, 26 de març del 2013

La millor parella per la Marina és en Nil?

Fa una setmana vam preguntar als fans de La Riera en aquest blog qui feia millor parella amb la Marina: En Dani, en Nil, en Gabriel o en David. La parella guanyadora va ser Nil-Marina (22 vots, 50% de vots), però la parella Dani-Marina també va ser bastant votada (14 vots, 32% de vots). Les altres dues parelles van empatar amb 4 vots cada una i un 9% de vots. Us agraden els resultats? Hi haguéssiu afegit una altra persona per la Marina? Què heu votat? Opineu als comentaris!
Aquí teniu el gràfic:













I per els fans de la Maribel i que volen que torni, hem creat una nova enquesta al blog (a dalt a la barra dreta) preguntant: Vols que torni la Maribel (Montse Morillo)? De respostes hi ha Sí o No. Si aquesta enquesta té molts vots, l'enviarem a TV3. Però heu d'aconseguir que molta gent voti, així, potser ens faran cas! L'enquesta estarà oberta fins dilluns al vespre, quan s'acabin les vacances! Compartiu aquest blog per facebook i twitter!

1 comentari:

  1. Lamentablement això no depen de tv3 ni tant sols dels guionistes. La actriu va deixar la serie perque va voler, defet hem va semblar llegir que la Montse en aquets moments esta donant la volta al mon.

    ResponElimina