divendres, 24 de maig del 2013

En Salva s'ho mereix?

En Miquel li ha estat infidel a la Lídia, en Teo i l'Ona tornen a estar junts, en Sergi, que ja no vol el càtering... Quantes coses han passat avui! Però hem volgut destacar la trama de la cuina:

En Salva es mereix que el tractin així?
En Salva es mereix que el tractin així? És la gran pregunta i que moltes vegades no es pot respondre. Com diu la Nora, no sabem què haurien fet en Pitu, en Carlos i en Joan si s'haguéssin trobat en una situació així. Vosaltres haguéssiu intentat salvar en Jofre? Podríem dir que la cuina està dividida en dos bàndols: en Salva i la Nora, per una banda i en l'altra banda els altres cuiners. En Joan estem gairebé el 100% segurs que hauria sortit a defensar en Jofre i l'Imma, en Carlos vol acabar amb el mal ambient, però també va en contra d'en Salva. En Pitu, realment hauria sortit a defensar en Jofre? Què creieu vosaltres? I la Nora trobeu just que defensi el seu nòvio en comptes dels seus amics? Opineu als comentaris!

1 comentari:

  1. molta culpa la te l'Imma. ara va de bona persona, ja no s'enrecorda quant va atropellar al Jofre o qué? ara vol que els de la cuina li segueixin el rollo i fer-se la víctima. I tots els de la cuina que no vinguin fen-se els valents, ja ni ha prou d'aquet rotllo!!!

    ResponElimina