dimecres, 30 d’octubre del 2013

Demà a "La Riera" rematar la feina

Atenció amb el capítol de demà... No us ho perdeu perquè serà brutal! Demà veurem com en Teo torna a obrir els ulls... però, s'hi queda, o s'en va?

Rematar la feina
En Teo es recupera. L'Ona està contenta, però en Nil, no tant. I en Simó es presenta a l'hospital per protegir el seu cap. Avui és el dia en què en Dídac ha de passar la prova definitiva de l'Ariadna. L'Ernest no pot pair el que ha llegit a l'entrevista de la Míriam a la Marta, i ella es rebota amb en Rafel. La Mercè i la Cristina tenen una enganxada pel funcionament de la cuina, i la Mercè passa a l'acció directa.

Què passarà amb en Teo, l'Ona, en Nil i en Simó? L'Ariadna i en Dídac... com acabarà aquesta parella? I el tema de la Marta... diu a en Rafel que vol que retiri el llibre... com acabarà tot plegat? I a Batea Maresme les coses cada cop són més complicades, i ara fins i tot s'enfronten la Mercè i la Cristina! Ui ui ui... Qui guanyarà? Opineu als comentaris!

1 comentari:

  1. Jo crec que en Teo despedira a la familia de l'ona. Es morira pel culpa del seu germa Nil. Perque li va matar. Nil un jove persona normal no es normal pero tenia que estar a la policia tan com que el seu germa ha portat problemes. Ara vol vengarse aquesta forma. Per lo tan l'ona estara nerviosa per culpa de Nil que perque ho ha fet. En nil es molt perillos mes perillos que simo. Simo vulia anar hospital y cuan es recuperi en Teo portarli viu amb l'ona. I ara tenim dificil perque les deutes será tot per la dona seva. Per aixo necesita ajuda ella perque no podrá ferlo tot. Esta embarassada i ara no sabem com faran.

    ResponElimina