divendres, 25 d’octubre del 2013

Uau! Qui ha disparat en Teo? Viurà o morirà?

Desprès d'un neguit generalitzat entre en Claudi, la Judit, l'Ona i en Teo per la fotografia que van veure ahir a la casa que anaven a comprar amb la cara d'en Teo tatxada, han disparat en Teo al coll, . Però qui ha estat? En Claudi podria ser, perque la Judit li ha encarregat que fes alguna cosa per evitar que en Teo continués amb la seva filla, però no ha estat ell. Ara, hi han més candidats, també hi ha la Pilar, en Pau Abad, en Freddy, algun dels seus deutors o el mateix Simó, perquè en Teo li ha dit que de moment no el podria pagar... I si no ha estat aquest últim, en Simó no l'ha protegit prou. També podria ser en Nil... D'altra banda, també hem de veure com reaccionarà la família davant de tot el que ha passat i veure, sobretot, si en Teo viurà o morirà... Que creieu que passarà? Opineu als comentaris!

8 comentaris:

  1. Espero que no continúe vivo, sería un rollo ...... y más tontería por parte de Ona

    ResponElimina
  2. Lurdes:A en Teo ja l'hem vist prou,el cor li pararà de bategar,per Tots Sants l'Ona ja li odrà portar flors al cementiri,i és d'aqui a 8 dies!!!!!

    ResponElimina
  3. el teo no esta mort pero acabara morint

    ResponElimina
    Respostes
    1. Lurdes:Si,tens rao,però estic ben enfadada amb els de tv3.Encara no he ogut veure el capitol per internet i tot per culpa de la seva incompetencia.Espero que no es torni a repetir mai més una cosa així,perquè jo no tinc perquè pagar els errors dels penques de tv3

      Elimina
    2. Jo crec que es recuperarà,mentrestan anirem sospitant de diferents personatges i en Teo recuperat seguirà amb els seus negosis bruts.

      Elimina
    3. jo preferiría , que l'haguéssin matat , seria un problema menys i deixaria al pobre Nil tranquil. Es faria justicia

      Elimina
  4. en Teo sobreviu però morirà assassinat a l'hospital, crec jo
    i també crec que l'ha disparat en Simó per ordre d'en Claudi

    ResponElimina
  5. Nooooooo en Teo no es pot morir, el pistoler podria ser un personatge nou q entra en accio a La Riera?

    ResponElimina