dilluns, 6 de gener del 2014

Demà a "La Riera" any nou, gent nova

Primer de tot, feliç dia de reis a tothom! Avui publiquem una mica tard ja que hem estat liats... però vaja, la bona notícia és que demà tornen els nous capítols de "La Riera"! Per fi! Voleu saber què passarà al primer capítol de l'any de la sèrie?

Any nou, gent nova (Capítol 812)
Donen l'alta a la Mercè i la recuperació sembla que pot ser llarga. Els Guitart discuteixen per veure on s'estarà la mare. Finalment, s'imposa la voluntat d'en Claudi, i en Sergi i la Cristina acolliran la Mercè a la casa familiar. Només d'arribar-hi, ja es veu que els donarà feina.
 
La Lídia prepara una festa per reobrir la discoteca. En Nandu prepara la llista de vips convidats, i ella hi veu un nom: Mònica Triola. És una organitzadora de festes i esdeveniments. Es coneixen de joves. Es veu que en feien de grosses, i a la Lídia no li ve de gust reviure aquell passat. La Lídia ben aviat comprovarà que la Mònica segueix sent la mateixa salvatge de sempre.
Mònica Triola, l'antiga amiga de la Lídia (Bea Segura)













L'Ariadna es reconcilia amb els seus pares. Ells li prometen que li posaran un professor d'anglès perquè pugui anar a Chicago l'any que ve. Una altra cosa és en Dídac. El noi està bastant creuat per no haver anat a Chicago. A l'Ariadna li fa por perdre'l. Ha renunciat a massa coses per ella.

Un primer capítol bastant mogudet... Creieu que la retrobada entre les dues amigues (Lídia i Mònica) serà bona? Creieu que la Mercè farà "merder" a casa d'en Sergi i la Cristina, la seva antiga casa? Opineu als comentaris! 





Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada