diumenge, 5 de gener del 2014

El joc dels actors i actrius torna amb novetats!

Bé, aquest primer trimestre de temporada hem estat una mica apagats... ara sí, ara no, ara sí, ara no... Però bé, el cas és que torna el joc dels actors i actrius, una de les pàgines més visitades del bloc, amb novetats i nous actors i actrius per avaluar!

Joc actors / actrius
Ja sabeu com va oi? Cada setmana (de diumenge a diumenge), avaluem un actor/actriu de "La Riera" del 0 al 10, tot indicant, si voleu, perquè li heu posat aquesta nota. Un cop acabada la setmana, es fa la mitjana i es descobreix quina nota té cada actor o actriu. Recordeu que s'ha d'avaluar per la interpretació i MAI pel personatge! O sigui no has de ficar un 0 si el personatge no t'agrada, has de posar la nota respecte l'interpretació.

Qui avaluarem?
Bé, aquesta setmana començem avaluant la Paula Jornet, l'Ariadna, però no serà l'única actriu... Avaluarem, entre d'altres, en Paul Berrondo (Carlos), Montserrat Carulla (Tieta Consol), Miquel Fernàndez (Edgar), Alícia Pérez (Marta), David Bages (Balló), Carme Elies (Pilar), Sergi Mateu (Albert), Bea Segura (Mònica)... i molts més.

Premis "La Riera"
L'any passat, a principis de febrer, arribaven els "Premis La Riera", uns premis que premiaven els millors actors, actrius i el millor lloc. Aquest any repetirem, però amb una petita modificació, que ja us explicarem més endevant... Triareu vosaltres el guanyador, i tindreu quinze dies per votar. Els premis es celebraran al març, però començarem aviat a fer campanya perquè tothom se n'assabenti.
El logo dels "Premis La Riera"











Aquesta setmana...
Bé, aquesta setmana ja començem avaluant una actriu, en aquest cas la Paula Jornet, l'Ariadna. Ja podeu votar-la clicant a sobre d'aquest enllaç: https://es.surveymonkey.com/s/9ZVCSKN. També podeu veure les dades d'aquesta actriu a la pàgina del bloc dedicada íntegrament al joc, on també trobareu la classificació general dels actors i les actrius.
Paula Jornet (Ariadna a la sèrie)












Quina nota li fiqueu a la jove actriu de la sèrie? Ja podeu votar!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada